Verkkosivujen päivittyessä tiedoksi syksyn vihreä tapahtumakalenteri:

Lokakuu

7. – 8.10. Lapin Vihreiden piiripäivät Rovaniemellä

Paikka: Paaniemen maja (Paavalniementie 314)

– Piiripäivät on kaikkien lappilaisten vihreiden perinteinen syksyinen viikonlopun mittainen yhteistapaaminen ja tapahtuma, jossa kokoonnutaan yhteen kouluttautumaan, suuntaamaan katseet kohti tulevaa ja vaihtamaan ajatuksia.
– Lauantaina vierailulle tulee puolueen järjestöpäällikkö Emma Kolu ja jalkauttamaan puolueen strategiaa.
– Sunnuntaina järjestetään sote-aiheinen keskustelutilaisuus kaupungin keskustassa.

Ilmoittautuminen alkaa tällä viikolla (viikko 39), tapahtuma on jäsenille maksuton ja sisältää ruokailut. Matkakuluja ei valitettavasti voida korvata, joten suosittelemme kimppakyytejä.

21.-22.10. Touko Aalto vierailee Lapissa
– Touko Aalto tulee kaksipäiväiselle vierailulle Lappiin, ensimmäistä kertaa puolueen puheenjohtajana. Ohjelma ja paikkakunnat varmistuvat pian.

27.-28.10. Lapin Vihreät Naiset 10 vuotta
Paikka: Rovaniemi
– Lapin Vihreät Naiset täyttää 10 vuotta ja lauantaina 30.10. järjestetään juhlaseminaari Arktikumissa. Perjantain ohjelma

Marraskuu

25.11. Lapin Vihreiden syyskokous Kolarissa.
– Syyskokouksen yhteydessä järjestetään kaivosaiheinen keskustelutilaisuus, jossa tarkastellaan erityisesti Hannukaisen kaivoshanketta, joka on puhututtanut pitkään Väylävarren asukkaita.

Joulukuu

Pekka Haaviston kattavampi vierailu Lapissa sijoittuu alustavien suunnitelmien mukaan joulukuun alkuun. Aikataulut ja sisällöt täsmentyvät myöhemmin.